Personvernerklæring for Oppussingseksperten AS

Vi i Oppussingseksperten tar personvern på alvor, og denne personvernerklæringen beskriver hvordan vi samler inn, bruker, beskytter og deler informasjon fra våre nettsidebrukere.

Innsamling av personopplysninger

Vi samler inn personopplysninger som navn, e-postadresse og telefonnummer når du sender oss en forespørsel eller kontakter oss via nettsiden vår. Vi kan også samle inn informasjon om nettleseren din, IP-adressen din, operativsystemet og enheten din. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å analysere brukeratferd og forbedre din brukeropplevelse på nettsiden.

Bruk av personopplysninger

Vi bruker personopplysningene vi samler inn til å svare på din henvendelse, behandle din bestilling og administrere din konto. Vi kan også bruke dine opplysninger til å sende deg markedsføringsmateriale om våre produkter og tjenester, med ditt samtykke.

Deling av personopplysninger

Vi vil ikke dele eller selge dine personopplysninger til tredjeparter, med mindre vi er pålagt å gjøre det av loven eller hvis det er nødvendig for å utføre en avtale med deg.

Sikkerhet

Vi tar sikkerhet på alvor, og har implementert passende tekniske og organisatoriske tiltak for å beskytte dine personopplysninger mot uautorisert tilgang, endring, ødeleggelse eller annen ulovlig behandling.

Dine rettigheter

Du har rett til å be om innsyn, retting eller sletting av dine personopplysninger. Du har også rett til å protestere mot vår behandling av dine personopplysninger og til å kreve begrensning av behandlingen. For å utøve disse rettighetene, vennligst kontakt oss på kontakt@oppussingsekspertenas.no.

Endringer i personvernerklæringen

Vi kan oppdatere denne personvernerklæringen fra tid til annen. Vi vil informere deg om eventuelle endringer ved å publisere den oppdaterte personvernerklæringen på vår nettside.

Kontakt oss

Hvis du har spørsmål om vår personvernerklæring eller vår behandling av dine personopplysninger, vennligst kontakt oss på kontakt@oppussingsekspertenas.no.