Tjenester

Tjenester

Innenfor vårt tjenestespekter kan vi tilby følgende tjenester

01.

Grunning og sparkling

Grunning og sparkling for å oppnå et jevnt og holdbart resultat på vegger og tak.

02.

Maletjenester

Våre maletjenester inkluderer alt fra fargeveiledning til høykvalitets malerarbeid for å gi ditt hjem et nytt og friskt utseende.

03.

Tapetsering

Med våre tapetseringstjenester kan vi hjelpe deg med å skape den perfekte stemningen i hjemmet ditt med et bredt utvalg av tapeter og dekorative teknikker.

04.

Gulv

Vi tilbyr et omfattende utvalg av gulvtjenester, inkludert installasjon av gulvbelegg, parkett, laminat , for å gi hjemmet ditt et nytt og stilfullt utseende.

05.

Lister og karmer

Våre tjenester for lister og karmer inkluderer installasjon og reparasjon av gulv- og taklister, dør- og vinduskarmer og annet snekkerarbeid for å gi hjemmet ditt en flott finish og et gjennomført utseende.

06.

Senking av tak

Vi tilbyr tjenester for senking av tak enten det er for å installere downlights eller LED-striper, og kan utføre både hel eller delvis senking av taket etter dine ønsker og behov.

07.

Snekkerarbeid

Våre snekkerarbeid inkluderer alt fra bygging av hyller og skap til oppsetting av veggpaneler og andre spesialtilpassede løsninger for å gi ditt hjem et personlig preg.

08.

Rive og sette opp gipsvegg

Vi kan hjelpe deg med å fjerne eksisterende vegger og sette opp nye gipsvegger for å transformere rommet ditt til å møte dine spesifikke krav og ønsker.

09.

Montering av kjøkken

Vi monterer kjøkkenet ditt profesjonelt og nøyaktig for å sikre at det er funksjonelt, effektivt og ser flott ut.Grunning og sparkling

For å sikre at veggene og takene i ditt hjem ser jevne og holdbare ut, er grunning og sparkling en viktig prosess. Vår ekspertise innenfor disse tjenestene gir deg en perfekt overflate som gir en langvarig og estetisk tiltalende resultatSenking av tak

«For de som ønsker å tilføre et moderne preg til hjemmet sitt, tilbyr vi tjenester for senking av tak som er skreddersydd for dine spesifikke behov. Enten du vil installere downlights eller LED-striper, kan vårt team utføre både hel eller delvis senking av taket etter dine preferanser.»

 

Vår arbeidsprosess

01.

Konsultasjon.

Vi tilbyr en konsultasjonstjeneste for oppussingstjenester, hvor vi kan diskutere dine behov og ønsker og gi deg råd om det beste alternativet for deg.

 
02.

Tilbud

Vi vil gjerne presentere vårt oppussingstilbud til deg, hvor vi kan tilby profesjonelle tjenester for å forvandle ditt hjem til et sted du vil elske å være.

 
03.

Oppdragutførelse

Vi garanterer profesjonell og pålitelig oppdragutførelse for oppussingstjenester, slik at du kan få et hjem som er både funksjonelt og estetisk tiltalende.

 
04.

kvalitetsjekk

Vi utfører grundige kvalitetsjekker gjennom hele oppussingsprosessen for å sikre at arbeidet vårt oppfyller de høyeste standardene og møter dine forventninger.

 

Bestill gratis befaring

Vi tilbyr en omfattende vurdering av ditt potensielle prosjekt og presenterer fornuftige forslag om hvordan oppdraget kan utføres på en effektiv måte. Innen 24 timer vil du motta en nøyaktig prisvurdering for oppdraget basert på en grundig analyse av dine spesifikke behov. Vårt erfarne team vil sørge for å levere resultater av høy kvalitet som overgår forventningene dine.